FOTO/VIDEO Cinci locuitori ai Bălțiului au primit titlul de „Cetățean de onoare” ai municipiului. Cine sunt aceștia

by D M
Distribuiti mai departe...

Cinci locuitori ai Bălțiului au primit titlul de „Cetățean de onoare”, de ziua municipiului. Diplomele au fost înmânate de Renato Usatîi, care la finalul ceremonie a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți bălțenii.

“Astăzi, am împlinit 600 de ani. În decursul acestor secole, cel mai de preț dar pe care l-a primit localitatea noastră sunt oamenii săi. În această sfântă zi de sărbătoare, cea a Sfântului Nicolae, vreau să vă urez să dați dovadă în continuare de bunătate și să aveți doar emoții pozitive. Am făcut tot ce a depins de noi pentru ca orașul să devină mai frumos și mai atrăgător. În localitatea noastră trăiesc oameni de diferite etnii, care vorbesc diferite limbi, dar pe care-i unesc sinceritatea, bunatatea, ospitalitatea și dorința de a face lucruri bune pentru orașul și pentru țara noastră”, a spus Renato Usatîi. 

„Acest lucru este foarte important pentru mine. Locuiesc în Bălți de vreo patruzeci de ani. Aici mi-am creat o familie, aici mi s-au născut cei trei băieți și o fetiță. Bălți este patria copiilor mei. Am devenit un antrenor emerit, după cum știți sunt un maestru al sportului în haltere, iar această realizare (acest titlu oferit – notă red.) este o realizare uriașă pentru mine. Sunt mândru că anume eu am primit titlul de cetățean de onoare al orașului Bălți”, a declarat, la rândul lui, Amaev Said-Muhmat, unul dintre antrenorii emeriți, devenit cetățean de onoare al mun. Bălți.

Titlul de “Cetățean de onoare” l-au primit și antrenorii emeriți Ghenadie Meleașchevici și Iulii Peaticovschi, maestrul internațional al Sportului Denis Tachii, dar și președintele Judecătoriei municipiului Bălți, Dumitru Gherasim.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.