(video) Urmărește LIVE marea finală a concursului Eurovision Song Contest 2021

jhgfdsdfghjkjhdfghjhgfdsdg

Urmărește LIVE cel mai grandios show al anului – Eurovision Song Contest 2021. Dacă ești în afara țării, susține Republica Moldova și votează pentru reprezentanta țării noastre, Natalia Gordienko, la Eurovision 2021! 

Pentru marele trofeu concurează 26 de țări, inclusiv Republica Moldova, reprezentantă de interpreta Natalia Gordienko. Însă, doar unul dintre ei va fi desemnat învingător al concursului internațional de muzică „Eurovision Song Contest 2021”.

Dacă ești în afara țării și poți susține Republica Moldova – votează pentru Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei la Eurovision Song Contest 2021!

Eurovision Song Contest este o competiție muzicală internațională, devenit unul dintre cele mai longevive și urmărite concursuri de muzică din lume.

Moldova participă la Eurovision din 2005. În acel an, țara noastră, reprezentată de formația Zdob și Zdub, s-a plasat pe locul șase. Trupa SunStroke Project a obținut în 2017 cel mai bun rezultat pentru țara noastră, ocupând locul trei la acest concurs.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente