fbpx

Prințul Harry, dezvăluiri șocante despre trecutul său: „Eram dispus să beau, să iau droguri”

Prințul Harry a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre anxietatea și durerea cu care s-a confruntat după moartea mamei sale, Prințesa Diana. Acesta a mărturisit în cadrul documentarului serial pe care l-a realizat împreună cu Oprah Winfrey, The Me You Can’t See, că a apelat la alcool pentru a trece peste momentele grele din viața sa, scrie elle.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Perioada de la 28 la 32 de ani a fost un coșmar pentru mine. Mă speriam de fiecare dată când mă urcam într-o mașină sau când vedeam un aparat de fotografiat. Eram dispus să beau, să iau droguri, să încerc şi să fac chestii care mă făceau să simt mai puţine lucruri decât simţeam.

Dar, uşor, am devenit conştient că, ok, nu beam de luni până vineri, dar probabil beam într-o zi cât pentru o săptămână, vinerea sau sâmbăta seară. Şi beam nu pentru că îmi plăcea, ci pentru că încercam să maschez ceva.”

Prințul Harry a adăugat și că Meghan Markle a avut o influență extrem de mare asupra sănătății sale mintale, aceasta fiind de altfel cea care l-a încurajat să meargă la terapie.

„Știam că dacă nu merg la terapie și nu îmi rezolv problemele aș fi pierdut-o pe femeia cu care mă vedeam petrecându-mi tot restul vieții. Am multe trăsături similiare cu mama mea.

Terapia a fost începutul unei călătorii de cunoaștere. Am conștientizat rapid că dacă vreau ca relația cu Meghan să meargă, trebuie să îmi înfrunt trecutul pentru că e foarte multă furie acolo… și nu e furie îndreptată împotriva ei. E pur și simplu furie și ea a putut să o recunoască. A văzut-o.”, a mărturisit Harry.

De asemenea, acesta a mai afirmat și că nu își dorește ca Archie și viitoare sa fiică să treacă prin aceleași experiențe neplăcute, și că va face orice e nevoie pentru ca istoria să nu se repete.

„Tatăl meu obișnuia să ne spună mie și lui William când eram mai mici: Așa a fost pentru mine, așa că va fi la fel și pentru voi.” Nu are niciun sens. Doar pentru că tu ai suferit, asta nu înseamnă că și copiii tăi trebuie să sufere. Din contră. Nu despre asta e vorba? Despre a rupe ciclul? Despre a nu lăsa istoria să se repete?”.

Articole asemănătoare

Back to top button