image
Sursa foto: Jurnal.md

Cum răspunde Dumitru Diacov întrebat dacă Filip și Jizdan i-au suflat partidul

Dumitru Diacov, marele absent de pe lista electorală a PD la alegerile din 11 iulie, a fost întrebat la „Cabinentul din Umbră” dacă Pavel Filip și Alexandru Jizdan i-au luat partidul.

„Recunoașteți sau nu recunoașteți, în acest moment, că Jizdan și Filip v-au suflat partidul?”, l-a întrebat moderatorul emisiunii, jurnalistul Vitalie Călugăreanu.

„Nu vreau să intru în discuții de genul ăsta, eu pornesc de la ideea că toți membrii PD sunt democrați în suflet, democrați în intenții, sunt democrați în dorința de a consolida PD. PD pentru toți acești oamenii a făcut foarte multe lucruri bune. Cred că împreună vom reuși să demonstrăm lucrul acesta în campania ”, a fost răspunsul lui Dumitru Diacov.

Acesta a negat zvonurile precum că membrii din teritoriu ar fi cerut demisia lui Filip și Jizdan de la conducerea partidului. Președintele de onoare al PD a mai fost întrebat dacă partidul a fost curățat de oamenii lui Plahotniuc.

„S-a curățat în ziua când cineva a plecat, deja nu mai eram influențați. Toți au avut ceva greu pe suflet, nu a fost mare fericire chiar și în acea perioadă. Pe de o parte și Plahotniuc avea o experiență de a ține echipa, disciplina, asta e o chestie pozitivă. Altceva e că s-au mai întâmplat și alte lucruri care șterg cu buretele această disciplină”, a spus Diacov.

Noutăţile partenerilor

comentarii: