image
Sursa foto: captură video

Au forțat geamurile a două microbuze și au furat obiecte în valoare de 50.000 de lei; Doi minori, în vizorul poliției

Doi minori de 14 și 16 ani din capitală au fost reținuți de poliție, după ce au furat mai multe bunuri din două microbuze. Suspecții nu sunt la prima abatere de la lege, aceștia fiind cercetați penal anterior pentru infracțiuni analogice.

Angajații poliției au fost sesizați în dimineața zilei de ieri, de către un bărbat care le-a spus că din două microbuze au fost sustrase bunuri materiale. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că indivizii au pătruns în autoturisme prin forțarea geamului și au furat bunuri materiale în valoare de 50 000 de lei.

În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți și escortați la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceaștia și-au recunoscut vinovăția, iar bunurile materiale sustrase au fost depistate la domiciliul unuia din suspecți. Bunurile materiale au fost ridicate și urmează a fi returnate proprietarului.

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, conform legislației în vigoare aceștia riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: