image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo s-a decis! Pleacă de la Juventus şi revine la clubul la care a scris istorie!

Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul lui Juventus, vrea să plece de la Torino şi să se întoarcă la Manchester United, clubul unde a "explodat" ca jucător.

Juventus a traversat un sezon greu şi e la un pas să rateze prezenţa în grupele Ligii Campionilor. Pentru Ronaldo, ratarea participării în UCL e echivalentă cu plecearea de la "Bătrâna Doamnă". Presa din străinătate scrie că dacă Juventus nu se califică în Ligă şi Ronaldo rămâne, lusitanul ar putea pierde 25% din veniturile sale generate de sponsori.

Potrivit informaţiilor apărute în mediul online, Ronaldo şi-a manifestat dorinţa de a reveni la Manchester United, club pentru care a jucat din 2003 până în 2009, când a fost cumpărat de Real Madrid pentru o sumă record la acea vreme, 94 de milioane de euro.

Juventus e pe locul cinci în clasamentul din Serie A cu o etapă înainte de final şi are nevoie să învingă în ultima etapă, iar Napoli sau AC Milan să nu câştige pentru a prinde un loc în competiţia stelelor.

Cristiano Ronaldo a marcat 36 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 44 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: