MilaniN: Penthouse Exclusiv cu vedere panoramică în centrul capitalei

Zona de Centru a orașului Chișinău este tot mai întrebată de cei care își caută o locuință nouă. Ei bine, chiar și zona centrală poate fi împărțită în unele străzi mai puțin favorabile și altele perfecte pentru viitoarea locuință.

Foto: MilaniN Residence

Complexul locativ MilaniN Residence situat pe strada Alexandru cel Bun 47, combină perfect atmosfera centrului vechi și infrastructura dezvoltată. Acum, poți cumpăra un Penthouse de 390m2 cu tavane de 3m înălțime, în inima capitalei, direct de la compania de construcții!

Recunoaște, ai vrea să-ți savurezi și tu cafeluța de dimineață pe unul din aceste balcoane? Acum ai ocazia! Dacă suni chiar acum, încă mai ai șansa să prinzi acest minunat penthouse, fără intermediari, cu un design interior de autor inclus și direct de la dezvoltator! Nu rata ocazia și contactează-ne la numărul 076 799 978, pentru mai multe detalii și oferta de preț.


Lucrăm cu cei mai buni furnizori de materiale de construcție și cei mai talentați designeri. Poți să-ți amenajezi apartamentul așa cum îți vrea inima.

Suntem oameni de încredere, caută-ne pe Facebook, vezi ce spunea lumea despre noi și intră pe www.milanin.md, ca să vezi la câte proiecte muncim chiar acum.

În prezent, construim 6 complexe MilaniN Residence pe străzile:

· Zamfir Arbore 10

· Colina Pușkin 8A

· Alexei Sciusev 2

· Lev Tolstoi 13

· Zamfir Arbore 2

·  Alexandru cel Bun 47

 Vrei să te muți în centrul Chișinăului? Sună la 076 799 978. Te așteptăm cu drag și la sediul nostru, amplasat pe str. Zamfir Arbore 10, ca să vezi toate proiectele cu ochii tăi.






// console.log('no ads situation')