Nata Albot se retrage de pe lista PAS la parlamentare: Să nu fiu folosită în campanie împotriva acestei echipe

Jurnalista Nata Albot a anunțat acum câteva clipe că se retrage din lista candidaților la funcția de deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate, după scandalul legat de marijuana cu care a fost surpinsă la aeroport.

Foto:

„Nu m-am cerut în politică, nu m-am visat în fotoliul de deputat. Mi-aș fi dorit să contribui, pentru că știu că am cu ce, știu că am curaj, am voce. E frumos când lumea are curaj.

În contextul celor spuse am decis să țin cont de rugămințile voastre să nu cedez, de cauza care ne unește, ca acasă să fie bine, și de cauza unei echipe, eu am decis să nu fac mai mult rău echipei decât binele pe care preconizam să-l fac. Ca să nu fiu folosită în această campanie pentru a acoperi discuțiile serioase, ca să nu poată vorbi unii despre „cât de compromisă” ar fi echipa aceasta”, a declarat Nata Albot.

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că un candidat electoral, pe locul 8 pe lista unui partid, ar fi fost prins în 2016 cu droguri pe aeroportul din Chișinău. Acesta nu a oferit un nume și a dat un ultimatum partidelor, deja înscrise la CEC pentru a ieși public și dezvălui numele acesteia.

Ulterior, un document care ar confirma faptul că jurnalista Nata Albot, care se regăsește în lista PAS la anticipate, ar fi candidata prinsă cu droguri pe aeroportul din Chișinău în 2016 a apărut astăzi pe un canal de Telegram. Solicitată de UNIMEDIA, Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul IGP a confirmat veridicitatea actului.

Nata Albot a povestit că a fost vorba despre un pachet de țigări, care a ajuns la ea în buzunar întâmplător.


Pub