08:20:03 19.04.2024
Stiri

Horoscopul zilei de 21 mai 2021. Reprezentanţii cării zodii trebuie să evite speculațiile financiare

Actualitate 21.05.2021 07:30 Vizualizări1552 Autor: Ziarul National
Horoscopul zilei de 21 mai 2021. Reprezentanţii cării zodii trebuie să evite speculațiile financiare


Astăzi are loc un careu între Soare, proaspăt intrat în zodia Gemeni, și Jupiter, Marele Benefic, din zodia Pești . Aspectul ne atrage atenția asupra exceselor și exagerărilor de orice fel și ne cere mpderație și cumpătare. Putem avea tendința de a fi prea lăudăroși și prea mândri și, totodată, există riscul de a încălca regulile, de aceea este de preferat să fim prudenți la deplasări.

Horoscop zilnic Berbec – 21 mai 2021

Dragoste

Sentimental, deși Soarele te susține în comunicare, astăzi s-ar putea să simți că nu reușești să ajungi la inima persoanei iubite orice ai face. Nu reînvia trecutul pentru că poți produce o explozie.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la ceea ce spuu și cum spui pentru că poți exagera sau poți trimite mesaje greșite, poți spune lucruri care să fie interpretate eronat.

Sănătate

Dacă nu vei face excese, nu ai motive de îngrijorare cu privire la starea ta de sănătate. Vor fi și nativi care vor simți nevoia să se odihnească mai mult. Mai multă prudență la deplasări.

Horoscop zilnic Taur – 21 mai 2021

Dragoste

Ceva nu merge în plan sentimental așa cum ți-ai dori. Este foarte probabil să nu te simți apreciat, să ai senzația că nevoile tale sunt ignorate de partener. Îți manifești mai greu emoțiile și sentimentele.

Carieră și bani

Temerile financiare se pot accentua astăzi mai ales dacă trebuie să scoți o sumă de bani din buzunar. Ai grijă la tendința de a cheltui bani în exces pentru a te pune într-o lumină bună.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă liniște, de relaxare și odihnă și nicidecum de activități care să te epuizeze, chiar de natura celor distractive.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 mai 2021

Dragoste

Încearcă să nu devii autoritar cu cei din jur pentru că ai tendința de a crede că deții adevărul absolut. Poți deveni cu ușurință mândru, infatuat și orgolios. Preocupă-te de activitățile casnice și de nevoile familiei mai mult.

Carieră și bani

Încearcă astăzi să-ți asumi doar sarcini pe care știi că le poți duce la capăt pentru că ai tendința de a te crede atotputernic. Nu te lăuda singur și nu face tot posibilul pentru a ieși în față, mai ales dacă meritele nu-ți aparțin în totalitate.

Sănătate

Azi trebuie să ai grijă la acțiunile tale pentru că te poți accidenta din prea multă grabă și agitație. Lasă mintea să se odihnească și evită efortul fizic.

Horoscop zilnic Rac – 21 mai 2021

Dragoste

Este foarte probabil ca din cauza contextului astrologic al zilei să te simți trădat și mințit sau tu să ai tendința de a spune adevărul pe jumătate, tendința de a ascunde unele informații importante.

Carieră și bani

Te preocupă foarte tare să faci lucrurile corect, să dai dovadă de integritate și ai putea astăzi chiar să ții discursuri de morală celorlalți. Ai spor la locul de muncă, în ședințe, interviuri, negocieri.

Sănătate

Ai grijă la niște vicii care sunt pe punctul de a se declanșa. Nu te lăsa pradă anxietății și trecutului.

Horoscop zilnic Leu – 21 mai 2021

Dragoste

Este de preferat ca astăzi să nu crezi chiar toate promisiunile prietenilor, pe de o parte, iar pe de altă parte ar fi recomandat să nu devii prea autoritar cu aceștia sau prea orgolios.

Carieră și bani

Azi trebuie să ai în vedere două situații de evitat. Prima este legată de bani, cheltuieli și investiții, iar cea de-a doua de persoanele cu care ești asociat sau lucrezi în proiecte de grup.

Sănătate

Evită să te supraestimezi, să devii prea mândru și să-ți risipești energia pe lucruri inutile. Există o tendință a zilei care te face mult prea optimist și entuziast.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 mai 2021

Dragoste

Partenerul de viață te poate provoca în chip și fel și ar trebui ca astăzi să tragi aer în piept și să numeri până la trei înainte de a zice ceva. Cu efort vei reuși să menții echilibrul în relație.

Carieră și bani

Încearcă să nu faci tot posibilul pentru a ieși în față și a te face remarcat pentru că poți exagera, poți greși, și imaginea ta va fi afectată. Apelează la simțul practic și la răbdare, pe care astăzi le ai din plin.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și te înzestrează cu calm, nevoie de echilibru și multă putere pentru a face față provocărilor celor din jur.

Horoscop zilnic Balanță – 21 mai 2021

Dragoste

O situație mai veche, personală, poate reveni în atenția ta pentru a fi clarificată. Relațiile la distanță pot trece prin mici controverse.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a-ți impune punctul de vedere cu prea multă înverșunare în fața celorlalți. Lupți pentru convingerile tale, dar nu-i forța și pe alții să le îmbrățișeze.

Sănătate

Azi ar trebui să te odihnești mai mult și să faci tot posibilul să găsești un echilibru între muncă și relaxare pentru că ai tendința de a te suprasolicita.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 mai 2021

Dragoste

Poți petrece timp de calitate cu prietenii, ba chiar profitabil de ambele părți. Ziua vine cu pasiune în cuplu, dar și discuții financiare. De evitat aventurile extraconjugale.

Carieră și bani

Nu este cea mai bună zi pentru a face excese financiare, pentru a investi sau a face împrumuturi. Mai bine te preocupi să vezi pe unde pierzi bani. Evită speculațiile financiare.

Sănătate

Ai tendința de a-ți risipi energia în multe direcții, iar la final de zi să te simți obosit fără motiv. Nu lăsa niște frici să pună stăpânire pe raționamentul tău.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 mai 2021

Dragoste

Nu ar trebui să pui la suflet tot ce-ți spun cei dragi, fie că sunt părinți, fie partener de viață. Încearcă să te gândești la o mutare în cazul în care locuiești cu familia.

Carieră și bani

Azi ai tendința de a le pretinde tuturor să facă cum vrei tu și poți da naștere conflictelor. Cu puțin efort și mici compromisuri vei reuși să ai relații echilibrate.

Sănătate

Starea emoțională poate clocoti și poate scoate la suprafață unele situații din trecut pe care le voiai uitate.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 mai 2021

Dragoste

Este o zi care te susține în comunicare, însă îți aduce și tendința de a spune prea multe, de a vorbi prea mult despre tine sau despre idealurile tale.

Carieră și bani

Realizezi și tu cât de important este să mai înveți ceva pentru a ajunge acolo unde-ți dorești. Atenție la tendința de a te supraestima și de a vinde celorlalți o imagine falsă despre tine sau mult prea exagerată.

Sănătate

Nu-ți neglija starea de sănătate și mesajele pe care ți le transmite organismul. Este o zi bună pentru consiliere și meditație.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 mai 2021

Dragoste

Dacă-ți dorești să cucerești pe cineva astăzi ai grijă să nu te lași furat de val și să vinzi o altă imagine decât realitatea. Nu te lăuda tu, ci lasă-i pe ceilalți să o facă.

Carieră și bani

Deși există tendința unor câștiguri rapide, a unor speculații financiare, tranzitul Lunii de azi nu pare să te lase să mergi în extreme. Recomandat este să te ocupi de administrarea bunurilor deținute și de conservarea propriilor resurse.

Sănătate

Ai grijă la tendința unor excese pe care le poți face în timpul liber. Distrează-te, dar cu limite și moderație.

Horoscop zilnic Pești – 21 mai 2021

Dragoste

Astăzi va trebui să fii mai atent la nevoile partenerului de viață pentru că ai tendința de a fi prea mândru, prea sigur pe tine și pe calitățile tale și poți avea o ciocnire neplăcută cu realitatea din cauza atitudinii tale.

Carieră și bani

Va trebui să depui un efort și să încerci să menții un echilibru, chiar la limita bunului simț, în relațiile profesionale. Asta te poate ajuta să nu comiți abuzuri. Este bine să ai încredere în tine, dar nu să te simți de neînlocuit.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai vulcanică și poate fi aplificată de niște trăiri din trecut sau de niște reproșuri pe care ți le aduc părinții.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md