Nata Albot se retrage de pe lista PAS. „Noi cu toții ne dorim ca acasă să fie totul bine”

Screen Shot 2021-05-21 at 22.45.11

Nata Albot a declarat la emisiunea Internetu’ Grăiește că se retrage de pe lista electorală a PAS pentru a nu afecta imaginea partidului în campania electorală, în urma unor declarații făcute anterior de Gheorghe Cavcaliuc.

„Am primit multiple rugăminți să nu cedez. Noi cu toții ne dorim ca acasă să fie totul bine. Am decis să nu fac mai mult rău echipei decât binele pe care îl preconizam să-l fac. Mai mult rău deja este evident că aș face în această campanie. Oamenii din sate vor primi pliante cu Nata Albot «наркоманка». De aceea am decis să mă retrag de pe lista PAS. Este o decizie pe care o vor jubila foarte mulți oameni. Pentru mine cel mai important este să ieșim pe 11 iulie și să ne facem tema de acasă” , a declarat Nata Albot.

Tot în cadrul emisiunii de astăzi, Nata a comentat cazul cu substanța narcotică depistată în timpul controlului de la Aeroportul Internațional Chișinău, în 2016. Ea susține că acel pachet de țigări în care se afla substanța narcotică i-ar fi fost dat de către o persoană cu o seară înainte, în cadrul unei întâlniri neformale, fără a ști însă ce se află în interiorul cutiei. Aceasta o luase pentru a o oferi ulterior unui prieten. „Cu o seară înainte de plecarea la aeroport, aveam o ședință, deci planul era: cu o seară înainte de plecare să mă întâlnesc și să pun la cale lucrurile. Cu una dintre persoane trebuia să mă întâlnesc la localul într-un loc din Chișinău. La un moment dat, cineva mi-a spus: «uite, a rămas un pachet de țigări, nu vrei să-l iei?». Am spus că nu, fiindcă nu eram fumătoare. Mi-am amintit că prietenul cu care urma să plec în deplasare era fumător. Și l-am pus în buzunar. Am ajuns acasă târziu, a doua zi trebuia să fiu la aeroport. M-am trezit devreme, am îmbrăcat aceeași pantaloni și m-am dus la aeroport”, a comentat jurnalista.

Vă amintim că, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE) a declarat indirect că jurnalista Nata Albot ar fi fost surprinsă, acum câțiva ani, la Aeroportul Internațional Chișinău, având asupra sa „marijuana”, fără a explica, însă, cum a intrat în posesia informației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente