fbpx

Nata Albot se retrage din lista electorală PAS: Nu vrea să fac mai mult rău echipei decât binele pe care preconizam să-l fac

Locul 8 de pe lista electorală a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Nata Albot, se retrage din cursa electorală. Anunțul a fost făcut în cadrul unui emisiuni pe Facebook vineri seara.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jurnalista și-a motivat decizia prin faptul că nu vrea să facă mai mult rău formațiunii politice decât binele pe care preconiza să îl facă și că nu intenționează să ofere șansa oponenților politici ai Maiei Sandu de a deturna agenda publică de pe subiectele cu adevărat importante.

Decizia vine după ce președintele partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat recent că persoana de pe locul 8 din lista unui partid înregistrat în cursa electorală a fost prinsă cu marijuana pe aeroportul internațional Chișinău.

Ulterior, poliția a confirmat întâmplarea, precizând că în incidentul, petrecut în 2017, a fost vorba de o cantitate de 0,78 g. de marijuana. Oamenii legii însă nu au dezvăluit identitatea persoanei implicate în incident.

Cu referire la substanță, Albot a precizată că aceasta se afla într-un pachet de țigări luat întâmplător de la un eveniment, lucru despre care nu cunoștea.

Eu nu am un partid al meu. Eu am fost invitată să mă alătur unei echipei, care de mai mulți ani construiește acest partid, care au niște valori și încearcă să le transmită oamenilor. Odată ce am fost invitată, eu trebuie să respect valorile acestei cauze. Pentru că dacă eram pe cont propriu, cu partidul meu, cu echipa mea, luam o decizie și mergeam mai departe. Aici eu trebuie să țin cont de părerea echipei care m-a invitat. Eu am înțeles că acest caz care mă privește poate, într-adevăr, să sustragă atenția oamenilor de la problemele care cu adevărat contează. Pentru că atunci când le vorbești oamenilor că vrei să scapi țara de bandiți, e ușor să sustragi atenția oamenilor prin acest fake”, a spus Nata Albot.

Nu m-am cerut în politică, nu am vrut un fotoliu de deputat. Din cauza asta nu pot spune acum că este visul vieții mele și aș face totul ca să se împlinească”, a mai spus ea.

Vezi și: Nata Albot ar fi fost surprinsă cu droguri pe AIC în 2017: Poliția confirmă veridicitatea unui document apărut pe rețelele de socializare

Articole asemănătoare

Back to top button