/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO VIDEO/ Angelina Jolie a stat nemișcată 18 minute și a pozat cu albini vii pe corpul său. Cum s-a pregătit pentru această ședință foto

missing
21 mai 2021, ora 17:19

Angelina Jolie a apărut într-o producție foto și video acoperită de albini vii. Spot-ul a fost creat de National Geographic în ideea de a susține apicultorii de gen feminin și insectele. Actrița a stat nemișcată timp de 18 minute pentru a realiza materialele foto și video.

Pozele „portret viu” au fost făcute de fotograful și apicultorul amator Dan Winters și au cerut câștigătorului premiului Academiei să rămână nemișcat timp de 18 minute, în timp ce insectele se târau peste tot.

“Pur și simplu m-am simțit minunat să fiu conectată cu aceste creaturi frumoase. Cu siguranță există un zumzet. Trebuie să ai corpul cu adevărat nemișcat, ceea ce nu a fost ușor pentru mine în acest moment”, a declarat Jolie pentru National Geographic.

Găurile nasului și a urechilor lui Jolie au fost acoperite în timpul ședinței foto, pentru ca albinele să nu pătrundă în interior. Totodată, corpul Angelinei Jolie a fost prelucrat cu feromoni pentru a calma albinele. De asemenea, i-a fost interzis să facă duș pentru trei zile înaintea filmărilor, deoarece mirosul de șampon, săpun și alte loțiuni agită albinele.

Pentru această experiență au fost utilizate albini italiene, toți cei de pe platoul de filmare au purtat costume de protecție cu excepția Angelinei, iar încăperea a fost menținută întunecoasă pe tot parcursul ședinței.

În data de 20 mai a fost celebrată Ziua Mondială a albinelor, iar cu această ocazie Jolie a transmis prin intermediul acestei inițiative despre importanța albinelor pentru aprovizionarea cu alimente la nivel mondial. Mesajul principal rămâne a fi, potrivit Angelinei, că oamenii conviețuiesc împreună cu celelalte vietăți și ar trebui să fie un spațiu de respect reciproc și empatie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de National Geographic (@natgeo)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram