/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Fostul comunist Iurie Muntean, primul pe lista pentru parlamentare a partidului condus de Marc Tkaciuk

missing
21 mai 2021, ora 19:03

Fostul comunist Iurie Muntean este primul pe lista pentru alegerile parlamentare anticipate din partea „Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic” (PACC), condus de ex – ideologul PCRM, Marc Tkaciuc. A doua pe lista PACC este medicul Ala Reajeva, în timp ce Tkaciuk este abia al treilea. 

Lista completă a celor 101 de candidați la funcția de deputat în Legislativ din partea PACC a fost făcută publică astăzi de către Comisia Electorală Centrală.

„Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic” a fost înregistrat oficial de CEC vineri, 21 mai. La alegerile din 11 iulie, formațiunea va figura în buletinul de vot sub numărul 2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram