/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Chișinăul iese de sub cod roșu de alertă. S-a dat liber în tribunele sălilor și terenurilor de sport

21 mai 2021, ora 20:45

Comisia Extraordinară pentru Sănătate Publică din Chișinău s-a întrunit în ședință vineri, 21 mai. Membrii CESP au decis să scoată capitala de sub codul roșu de alertă și să îi atribuie codul portocaliu, în baza indicatorilor de incidență cu COVID – 19.  

Potrivit hotărârii de astăzi a CESP, este permis accesul spectatorilor în tribunele sălilor și terenurilor de sport. Condiția este ca acestea să fie ocupate doar la o capacitate de 50 de procente din locuri, cu respectarea măsurilor de profilaxie împotriva răspândirii noului coronavirus.

Prin aceeași decizie, autoritățile anunță că accesul în toate instituțiile de asistență medicală primară, accesul ste permis pentru toate persoanele care vor să se vaccineze împotriva COVID – 19, indiferent de viza și locul de reședință.

Totodată, purtarea măștilor de protecție rpmâne obligatorie în toate spațiile publice deschise și închise de pe teritoriul municipiului Chișinău. Masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram