‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMajorările de preț la carburanți continuă - o altă companie afișează prețuri mai mari

Majorările de preț la carburanți continuă – o altă companie afișează prețuri mai mari

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Încă o rețea de benzinării din Republica Moldova a afișat prețuri mai mari la motorină și benzină. Scumpirea intervine după ce zilele trecute o altă rețea a majorat prețurile.

Astfel, conform noilor prețuri, un litru de benzină cu cifra octanică 95 este de 20,40 lei, adică cu 40 de bani mai mult. Pentru un litru de benzină cu cifra octanică 98 șoferii trebuie să achite 21,20 lei, cu 60 de bani mai mult.

Compania petrolieră a majorat și prețul motorinei, care costă 16,80 lei, adică cu 45 de bani mai mult față de prețul anterior.

Pe data de 18 mai curent, o altă rețea a modificat prețul la carburanți. Stația de alimentare a majorat prețul motorinei cu 50 de bani. Totodată, a fost scumpită și benzina cu cifra octanică 95.

Scumpirile în lanț ale carburanților au început la mijlocul lunii decembrie și nu încetează. Prima dată, prețurile au crescut, în medie, cu 60 de bani. La mijlocul lunii ianuarie au fost anunțate prețuri și mai mari, iar ultima scumpire a carburanților a avut loc pe la începutul lunii mai 2021.

‹ adv ›
Sursatv8.md

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›