image
Sursa foto: Jurnal.md

Gligor: Mă deranjează că PAS nu spune nimic despre unioniștii care protestau în iunie 2019 în fața sediului partidului

Ștefan Gligor, liderul Partidului Schimbării, susține că în Republica Moldova se suferă de „memorie politică scurtă”, făcând referire la anumite partide declarat unioniste, care în perioadă guvernării lui Vladimir Plahotniuc ar fi făcut jocurile oligarhului fugar.

Prezent miercuri în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV, Ștefan Gligor s-a arătat deranjat de faptul că Partidul Acțiune și Solidaritate ar „copia” anumite mesaje din manifestul Partidului Schimbării, pe care îl conduce, iar în același timp ar cocheta cu anumite formațiuni politice declarat unioniste, care în ultimii ani ar fi făcut jocurile lui Vladimir Plahotniuc.

„Pe de altă parte, nu spune o vorbă despre unioniștii care au stat în brațele lui Plahotniuc. S-au perindat prin studiourile televiziunilor lui Plahotniuc. Costiuc, Bilețchi, au protestat în fața sediului PAS împotriva coaliției PSRM-ACUM, ca nu cumva să-l fugărim pe Plahotniuc și acum se dau mari salvatori”, a declarat Gligor.

„Oamenii la noi au memorie politică foarte scurtă. Unde era Costiuc în 2018, când noi încercam să consolidăm societatea împotriva sistemului mixt? Era în studiourile televiziunilor lui Plahotniuc și spunea că inițiativa de organizare a unui referendum împotriva sistemului mixt este foaie verde”, a subliniat politicianul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: