image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona, aproape de o lovitură importantă! Hansi Flick, favorit să-l înlocuiască pe Ronald Koeman

Joan Laporta, președintele Barcelonei, este în căutarea unui înlocuitor pentru Ronald Koeman, care va părăsi gruparea "blaugrana" la finalul sezonului. Potrivit presei din Spania, Hansi Flick a devenit favorit să preia banca tehnică a catalanilor.

Barcelona a ratat toate obiectivele majore în acest sezon, iar plecarea lui Ronald Koeman de pe Camp Nou nu mai este un secret. Mai mult, Joan Laporta nu a fost niciodată un "fan" al tehnicianului batav. Se pare că președintele catalanilor este pe punctul de a da lovitura: Hansi Flick, antrenorul care se va despărți la finalul stagiunii de Bayern Munchen, îi poate pregăti pe Messi & CO din sezonul viitor.

Potrivit Mundo Deportivo, Laporta l-a contactat pe Hansi Flick și l-ar fi întors din drumul spre echipa națională a Germaniei. Cunoscut admirator al școlii germane de antrenori, președintele Barcelonei a fost impresionat de rezultatele lui Flick pe banca lui Bayern, în condițiile unui joc extrem de spectaculos.

Hansi Flick va fi înlocuit la cârma bavarezilor de Julian Nagelsmann, iar jocul din ultima rundă a Bundesligii, contra lui Augsburg, va fi ultimul în care o va mai conduce pe Bayern. Divergențele pe care le-a avut cu Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al campioanei Germaniei, ar fi fost principalul motiv pentru plecarea lui Flick.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: