image
Sursa foto: jurnal.md

„Orele”, de Grigore Vieru, puse pe ritmuri latino într-o colaborare de excepție dintre Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan au lansat astăzi remake-ul la celebra piesă „Orele”, după versurile lui Grigore Vieru.

„Această piesă e trecută prin timp, cu versuri scrise de marele poet Grigore Vieru și cântată de mulți artiști până acum: Anastasia Lazariuc, Sofia Rotaru, Silvia Chiriac și alții. Am demonstrat că valorile și dragostea peste ani se cântă la fel, pe ritmuri de latino și cu inima înflăcărată. „Orele" este o piesă fierbinte, care mă duce cu gândul la mare, sub un soare arzător. Mi se pare actuală, chiar dacă are o istorie atât de bogată în spate. Nu obosesc să o ascult: în mașină, în duș, în studio și abia aștept să o cânt și pe vreun platou de dans, iar colaborarea cu Cleopatra face această piesă și mai specială. De la fetița care-l aștepta pe Ghiță la portiță, s-a tranformat într-un adevărat artist care e gata să ofere lumii pasiunea ei”, a spus Pasha Parfeni.

„Mă bucur tare mult că am readus la viață nostalgia anilor ‘90 pentru moldovenii care cunosc piesa originală „Orele” a Sofiei Rotaru și este o onoare pentru noi să facem acest remake. Sperăm să vă facă să dansați și să vă placă așa cum ne place nouă”, a menționat și Cleopatra Stratan.

Videoclipul piesei a acumulat deja circa 65.000 de accesări pe YouTube.

Noutăţile partenerilor

comentarii: