image
Sursa foto: Getty Images

Harry Kane şi-a anunţat clar intenţiile! Declaraţii tari din partea starului: ”Vreau să joc pentru un club mare!”

Potrivit The Times, Harry Kane este foarte tentat de un transfer la Manchester City.

Harry Kane şi-a manifestat deja dorinţa de a discuta cu oficialii lui Tottenham despre un eventual transfer din vară: ”Eu cred că o conversaţie este necesară. Este momentul pentru mine să mă gândesc serios şi din acest motiv, cred că o conversaţie cu oficialii clubului este necesară. Mă gândesc că avem o relaţie bună. După 16 ani, cred că putem discuta cinstit” a mărturisit Kane.

”Poate că Daniel Levy vrea să mă vândă. Poate că se gândeşte: dacă pot scoate 100 de milioane de lire pentru tine, de ce nu? Înţelegi ce vreau să spun? Nu cred că voi mai avea această cotă pentru mulţi ani” a mai declarat Kane, care şi-a confirmat dorinţa de a evolua la nivel înalt: ”Vreau să joc în UEFA Champions League. Nu sunt disperat, nu sunt disperat să fac ceva anume. Vreau să joc pentru cluburi mari. Nu am mai spus-o până acum” a completat Harry Kane, într-un interviu acordat lui Gary Neville.

The Times susţine că atacantul lui Tottenham vrea să joace la Manchester City, finalista UEFA Champions League din acest an. El ar fi tentat de o aventură sub comanda lui Pep Guardiola, la scurt timp după ce a evoluat şi sub comanda marelui său rival, Jose Mourinho. Şi City ar vrea să-l transfere pe Kane, fiind dispusă să ofere peste 100 de milioane de euro pentru serviciile sale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: