A furat în mod deschis telefonul unui cunoscut, iar acum riscă până la șapte ani de închisoare

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe str. Aeroport, s-a întâlnit cu un cunoscut. În timpul discuțiilor, bărbatul i-a sustras în mod deschis din mână telefonul mobil de model ,,Samsung Galaxy  A 21”, după care a plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 5 000 lei. Totul s-a întâmplat la data de 18 mai. 

Foto:

Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 5000 lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație, a fost identificat și reținut suspectul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, locuitor al capitalei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina și a predat telefonul mobil sustras de la victimă. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere de la lege fiind judecat pentru infracțiuni analogice și furturi.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf. Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Pub