UNInterviu cu Pavel Filip, despre Moldova Altfel, șansele de accedere în Parlament și coaliție doar pro-europeană: Propunem tuturor un acord de conduită ca să avem o luptă a ideilor, nu a murdăriilor

Pavel Filip se declară convins că Partidul Democrat va accede în Parlament și anume fracțiunea sa „va face diferența”. Pe ce se bazează această convingere și cu cine nu va face coaliție de guvernare, în niciun caz, aflați din declarațiile făcute de președintele democraților, la UNInterviu de la UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

„Am lansat planul de țară Moldova Altfel prin care dorim să asigurăm continuitatea lucrurilor bune începute în perioada când am deținut funcția de prim-ministru. Din păcate, din 2019 încoace, în Republica Moldova nu s-a mai întâmplat nimic bun. Drumuri bune, Un doctor pentru tine, Prima Casă și altele”, a declarat Pavel Filip.


Aflați din emisiune cum oamenii care au plecat din PD vin acum înapoi în echipă, în ce discuții se află PD cu PAS și Platforma DA, dacă primesc semnale de la fostul lider democrat, acum în prag de alegeri și în care tabără se plasează Pavel Filip - cea care l-a îndemnat pe Dumitru Diacov să se retragă din politica activă sau cel care a încercat să-l convingă să mai rămână.



Pub