YARDSALE la Teatrul Verde! HAI AFARĂ!

E timpul să ieșim, să alergăm și să ne plimbăm pe biciclete și trotinete, așa că vă invităm pe toți la mult-așteptatul YARDSALE „HAI AFARĂ!” pe 23 mai, la Teatrul Verde din parcul Valea Morilor! Primăvara și convingerea că există minuni, iarbă proaspătă și soare luminos, prieteni vechi și achiziții noi, cea mai bună muzică și mâncare delicioasă, un vin roze rece și selfie-uri superbe la apusul soarelui pe malul lacului! Cel mai mare picnic din această primăvară este la Yardsale!

Și acum mai multe detalii.

Ei bine, în primul rând, YARDSALE este cel mai bun loc din oraș unde poți veni cu copii! Aceștia vor găsi aici o întreagă lume LEGO de la Prospera Education Hub, iar pentru cei mai măricei vor fi organizate ateliere cognitive și jocuri educative! În plus, elevii Școlii de business „Prospera” vor amenaja o curte cu vânzări pentru copii. „Țara de nisip” o să vă învețe cum să colorați lumea cu ajutorul nisipului colorat. ȘI…! URAAA! Vom amenaja o tiroliană pentru copii – un mic teleferic și un traseu cu obstacole pentru copii! Iar printre toate aceste lucruri importante te poți alege cu niște cosițe superbe sau îți poți lăsa fața pictată cu imaginea oricărui personaj!

În al doilea rând, în fiecare an, în luna mai, yardsale-ul se transformă într-un vernisaj de artă și anul acesta nu este o excepție. Daria Rusu, Dorin Nebunu, Cristina Buga, Natalia Romanenco, Ana-Maria Donica, Elena Trofaila, Mihail Lazari, Sergiu Loburenco și Ecaterina Palamarciuc – lucrările acestor tineri artiști și fotografi din Chișinău vor ocupa poziția de centru în cadrul evenimentului nostru. Picturile și alte obiecte de artă vor putea fi cumpărate la fața locului și toată lumea va avea ocazia să comunice cu acești autori talentați.

Dar… nu te ții sătul numai cu artă, așa că haideți să trecem la meniul principal – un food court ca la carte! LumencraftGastro gătește pentru orice gust – costițe la grătar, burgeri cu carne de porc și chipsuri, burgeri LumenCraft, hotdog cu carne de porc, pită la grătar cu hummus! Așa că nu mâncați acasă!

Iar fără un pahar de vin în acest caz nici nu se poate, mai ales că acesta este pus la dispoziție de Chateau Vartely! Veți putea gusta vinuri proaspete din seria IGP, precum și întreaga serie Inspiro, care a fost prezentată pentru prima dată publicului anul trecut. Apropo, vinul Inspiro Viorica a obținut recent o medalie de argint la International Wine Challenge din Londra, așa că vă recomandăm să începeți cu el!

Vreți să încercați ceva nou? Atunci veniți la noi! Aici veți cunoaște cultura ceaiului mate într-un corner al magazinului OM. Calabash, bombilla și mate pentru fiecare gust – toate acestea pot fi văzute, studiate și degustate. În același timp veți putea degusta ceaiurile indiene Organic Wellness cu cele mai neobișnuite combinații de arome. Sfaturile și poveștile unui adevărat cunoscător al ceaiului vin la pachet.

Vom avea, bineînțeles, și limonadă, compoturi, înghețată, prăjituri, floricele de porumb și vată de zahăr, tot felul de dulciuri și neapărat deserturi sănătoase, bomboane originale și zefir, biscuiți sărați și paste, miere, fructe uscate, pastila și produse de patiserie, ierburi, ulei și condimente! Pentru ca să le savurați pe loc sau să le luați cu voi acasă!

Și nu uitați, vinul spumant îți creează o stare de spirit perfectă! Bine-cunoscutele sticluțe Apriori, pline cu bule magice, te fac să dansezi și să zâmbești… Căci e chiar momentul pentru dansat! Renumitul bucătar și DJ Dumitru Boicu ne va deschide ziua dansurilor! Imediat după el, la butoane își va face apariția zâmbetul orbitor al lui SSmile, însoțit de îndrăgitele ritmuri ale yardsale-lului! Seara va sfârși cu DJ Apat, care vă va bucura cu melodii suave pentru un apus perfect.

Dar să nu uităm că de data aceasta avem 130 de participanți! Și asta înseamnă că, pe lângă mâncare și vin, există posibilitatea de a cumpăra cele mai uimitoare lucruri de la cei mai sufletiști maeștri: decor unic pentru casă și flori de interior, jucării și păpuși tilda, cărți și jocuri educative, cărți poștale și carnete de note, bijuterii, torbe ecologice și produse cosmetice naturale, lenjerie de înaltă calitate și șosete interesante, broșe și ecusoane, autocolante și agrafe de păr, genți și… nenumărate alte lucruri! Și, bineînțeles, va fi amenajată o alee imensă cu haine și încălțăminte, pentru a vă putea reînnoi garderoba fără daune pentru portofel. Plus că vom avea și designeri locali cu cele mai recente colecții ale lor! Magazinele și mall-urile ne vor privi invidioase.

Pe lângă asta, nu uităm nici de faptele bune. La yardsale vă îndemnăm să ajutați organizațiile caritabile care strâng bani pentru aziluri, fundații și pentru sterilizarea animalelor fără stăpân. De asemenea, vă rugăm să aduceți aici lucruri și jucării inutile pe care Armata Salvării le va da nevoiașilor. Nu treceți pe alături de cutii – acestea sunt speranța cuiva de a avea zile mai bine!

Iar în pauzele dintre shopping, expoziții și food court nu uitați să vă relaxați pe bean bag-uri și să faceți câteva selfie-uri însorite pentru stories! Va fi și acroyoga cu un guru în acest domeniu!

Atenție!

Toate măsurile de siguranță împotriva coronavirusului vor fi respectate cu strictețe pe teritoriul YardSale-lului. Nu uitați să vă luați măștile, iar noi vă punem la dispoziție dezinfectanți. Îmbrățișările le lăsăm pentru altă dată – acum ne limităm la bezele!

Intrarea – 80 de lei (pensionarii și copiii până la 12 ani au acces gratuit)

Ne distrăm, cumpărăm și dansăm de la 12:00 la 20:00.

Luați-vă copiii, părinții, prietenii, câinii și chiar pisicile. Fiți fericiți împreună cu noi!

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.