City Quest, concert live, networking și invitați speciali. Vino și sărbătorește doi ani de CMTC

IMG_20210520_143925

La data de 22.05.2021, Centrul Municipal de Tineret Chișinău te invită la un eveniment interactiv, pentru a sărbători împlinirea a doi ani de activitate. Acesta va include activități captivante pentru toți tinerii energici.

Evenimentul va debuta cu un City Quest la ora 13.00. Cinci echipe vor veni din toate părțile Chișinăului spre Centrul Municipal de Tineret Chișinău (str. Petru Zadnipru, 3/2). Pentru a participa la City Quest-ul „Descoperim Chișinăul Împreună”, înregistrează-te aici. Ulterior, va urma deschiderea oficială, unde vor fi înmânate diplomele și cadourile, iar apoi, va avea loc flashmob-ul „Imnul Voluntarilor”. 

Vor urma activități interactive, alături de Cătălin Lungu și alți invitați, în care tinerii vor avea posibilitatea să ia lecții de viață și sfaturi despre carieră. Activitatea dată va dura până la ora 17.00. În intervalul orelor 17.00-19.00, participanții vor putea face networking, juca tenis de masă și participa la jocuri sportive. La ora 19.00, va avea loc un concert live în care tinerii vor putea admira prestația lui Stas Goncear și Liviu Pașa sau vor putea discuta la un joc de masă. Mai multe detalii poți afla pe pagina de Facebook CMTC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente