(video) Noul VW Multivan va fi pentru prima dată și plug-in hybrid! Premieră în iunie

După o primă fotografie și o primă porție de informații despre noul VW Multivan, am adunat materiale pentru o a doua porție. Poate cea mai mare noutate este că pentru prima dată în istoria modelului Transporter se va oferi o unitate de propulsie plug-in hybrid!

Caracteristici cheie:

  • Cea de-a cincea generație Multivan va oferi până la șapte locuri pentru pasageri și se bazează pentru prima dată pe platforma modulară transversală MQB. Împreună cu aceasta vine o extensie a ampatamentului cu proporții izbitoare corespunzătoare. 
  • Noul Multivan este, de asemenea, mai lat. În concordanță cu aceasta, lățimea ecartamentelor a crescut, de asemenea. 
  • În același timp, echipa designerului Albert Kirzinger a oferit noului Multivan un profil ceva mai redus. În interacțiunea dintre proporții, se creează astfel un aspect general puternic. De asemenea, proiectanții au realizat mari progrese legate de aerodinamica, cu scopul atingerii unui consum cât mai redus de combustibil și respectiv o autonomie mai mare.
  • Divizia Volkswagen Commercial Vehicles a reinventat masa din habitaclu într-un sistem multifuncțional, care poate fi folosit și ca o consolă centrală – nu doar în față, ci pe orice rând de scaune.
  • În actualul Multivan 6.1 o masă are întotdeauna locul său fixat în spate. În funcție de specificațiile vehiculului, aceasta este disponibilă ca masă pliabilă sau masă multifuncțională. Acum însă, datorită unui nou sistem de șenile, elementul poate fi mutat și aranjat într-o mare varietate de moduri.
  • Și asta nu e tot! Deoarece șenilele se extind până în față (toată podeaua din habitaclu fiind perfect plată), până între scaunul șoferului și cel al pasagerului, masa poate fi, de fapt, utilizată și ca o consolă centrală în primul rând.
  • În poziția sa implicită, cele două jumătăți rabatabile ale mesei și dispozitivul de reglare a înălțimii sunt retrase. În această poziție, masa este o consolă centrală, care, așa cum am menționat, poate fi instalată pe orice rând de scaune. În partea superioară a acestei console sunt integrate trei suporturi pentru pahare și un coș de depozitare. 
  • Masa multifuncțională poate fi ridicată prin apăsarea unui buton mare. Acest lucru oferă acum acces la alte compartimente de depozitare – de exemplu, pentru jucării sau sticle de băuturi mai mari. În paralel, cele două jumătăți ale mesei pot fi acum extrase și pliate în poziție în stânga și în dreapta. Dacă doriți să scoateți masa, pur și simplu o eliberați folosind două mânere pe bază. Folosind doar unul dintre mânere, masa multifuncțională poate fi deplasată.
  • Dacă noul Multivan va fi comandat cu un acoperiș panoramic oferit pentru prima dată pentru această linie de model, spațiul interior maxim va fi chiar mai mare decât în ​​predecesorul său.
  • Într-un final, ni se mai spune că mașina va exista într-o versiune Multivan eHybrid, cu motorizare plug-in hybrid ce va include un benzinar turbo, un motor electric și o baterie litiu-ion sub caroserie pentru un centru de greutate scăzut. Modelul va putea rula cu energie electrică și va porni mereu în mod electric, iar motorul cu combustie se va include automat la sarcini și viteze mai mari.

Premiera noului VW Multivan este programată pentru 10 iunie 2021!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/