fbpx

Un moldovean, reținut în Italia în timp ce ar fi vindut droguri unui client

Un moldovean de 38 de ani a fost arestat în Italia pentru trafic de droguri. Acesta ar fi vândut cocaină consumatorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Presa din Italia scrie că reținerea moldoveanului, dar și a unui cumpărător de substanțe interzise a avut loc în data de 15 mai, pe o stradă din orașul Milano.

Polițiștii care patrulau în zonă ar fi observat o mașină staționată la marginea drumului care avea conectate semnalizatoarele de avarie. Era deja ora 22:30, când pe străzile orașului erau deja pustii, din cauza regulilor anti-COVID, impuse pe teritoriu.

Oamenii legii ar fi decis să urmărească mașina moldoveanului. Aceștia au observat cum, la scurt timp, la fața locului a venit un alt automobil, iar șoferul a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un bancomat din preajmă de unde a scos o sumă de bani. Apoi, bărbatul a intrat în mașina moldoveanului. Îna cel moment, polițiștii i-au reținut pe amândoi.

În automobilul moldoveanului au fost găsite 30 de grame de cocaină și 1.125 de euro în numerar. Iar în buzunarul clientului său, un italian de 41 de ani a fost găsită o doză de aceeași substanță. Ulterior, forțele de ordine au percheziționat locuința moldoveanului și au depistat un safeu în care erau 10 mii de euro în numerar în numerar. Moldoveanul a fost, prin urmare, arestat

Articole asemănătoare

Back to top button