fbpx

Au agățat-o într-un club din Londra și au violat-o. Patru moldoveni, condamnați la ani grei de închisoare în Anglia

Patru cetățeni originari din R. Moldova, care au plecat în Marea Britanie cu pașapoarte românești, au fost condamnați în total la 71 de ani de închisoare, după ce un tribunal din Londra a constatat că au violat o femeie timp de 90 de minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, un bărbat de 31 de ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, un alt bărbat de 25 de ani – la 17 ani, al treilea individ, de 40 de ani – la 18 ani și 6 luni, iar al patrulea, în vârstă de 28 de ani – la 16 ani de închisoare.

Victima fusese luată prin înșelăciune dintr-un club din cartierul Ealing, în Londra, și dusă la locuința unuia dintre ei unde a trecut prin chinuri groaznice. Potrivit news.met.police.uk, cazul a avut loc pe 12 august 2017, când cei patru indivizi se aflau într-un club de noapte din cartierul londonez.

Bărbatul de 31 de ani a fost înregistrat pe camerele de supraveghere video din club în timp ce încerca să abordeze mai multe femei până când, într-un final, a început să danseze cu una singură și să-i ofere de băut. Conform reconstituirii făcute la procesul împotriva celor patru moldoveni, femeia a decis la un moment dat să plece acasă și a vrut să cheme un taxi, dar nu mai avea baterie la telefon.

Acesta s-a oferit atunci să o ajute, iar următorul lucru pe care femeia și-l amintește este că se afla pe bancheta din spate a unei mașini împreună cu patru bărbați, care au dus-o într-o locuință din orașul Northolt, la vest de capitala britanică. Odată ajunși acolo, cei patru indivizi au violat-o pe femeie fără milă timp de 90 de minute, apoi i-au înapoiat hainele și au chemat un taxi să o ducă acasă.

Victima, însă, s-a dus direct la spital pentru a primi îngrijiri medicale și de acolo a alertat forțele de ordine. Polițiștii au deschis o anchetă și, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere video din localul în care femeia a fost luată și din apropierea acestuia, au reușit să-i identifice pe infractori.

Cei patru inși au negat acuzațiile și au venit cu diferite versiuni în legătură cu cele întâmplate în acea seară. Detectiva Angie Meadows, care a lucrat la anchetă, a declarat însă că de-a lungul carierei sale, acela a fost „unul dintre cele mai brutale atacuri” cu care s-a confruntat.

„Sper ca închiderea cazului să-i ofere victimei puțină liniște care să-i permită să meargă mai departe cu viața ei. A dat dovadă de foarte mult curaj în a-și înfrunta atacatorii și a face față investigațiilor”, a declarat Meadows.

Articole asemănătoare

Back to top button