sâmbătă, 27 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Proiect realizat - înființarea unei plantații performante de căpșun

VIDEO. Proiect realizat – înființarea unei plantații performante de căpșun

Recomandate

O afacere cu căpșuni este destul de rentabilă, însă și foarte riscantă. Presiunea bolilor și dăunătorilor, dar și multipli factori de risc existenți încă la înființarea plantației, joacă un rol crucial în reușita afacerii.

Satul Cunicea din raionul Florești a devenit vestit în doar câțiva ani datorită producătorilor de căpșune. Suprafețele cultivate sunt remarcabile, iar majoritatea fructelor sunt exportate.

Producătorii din Cunicea sunt orientați spre o producere calitativă și asigurarea loturilor omogene, astfel că au decis încă în 2018 să apeleze la compania Advice & Consulting pentru a beneficia de consultanța experților de top și înființa plantații de căpșun conform tehnologiei.

„În primul an de colaborare cu Advice & Consulting am importat 600 de mii de fire de material săditor – soiul Marmolada. Suntem foarte mulțumiți, deoarece sunt puțini specialiști în sectorul producerii căpșunelor. Pot spune că Advice & Consulting este o companie care a dat dovadă de profesionalism și a intervenit ori de câte ori a fost nevoie. Suntem bucuroși de faptul că avem alături astfel de parteneri”, susține fermierul Ilia Fedorciucov.

Mai multe detalii despre experiența de colaborare a fermierilor din Cunicea în următorul video:

Pentru informații comerciale contactați experții Advice & Consulting: Sergiu Clevada +373-687-527-27 | Janna Grosu +373-696-921-10

Advice&Consulting
Advice&Consultinghttp://www.advice-consulting.it
Advice&Consulting este un punct de referință în sectorul horticulturii intensive moderne pentru companiile care doresc să obțină o creștere calitativă și cantitativă echivalentă „Made in Italy”.

Citește și ›

Advertoriale