Nume
Parola
Vizualizări: 4068
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Monitorizarea lucrărilor de construcție în cadrul proiectului finanțat de UE privind îmbunătățirea serviciilor de eficiență energetică la Liceul „Dimitrie Cantemir” din Bălți
Bălți, 18 Mai 2021CINE: Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord și Primăria municipiului Bălți

CE: Invită instituțiile mass-media la evenimentul de monitorizare a lucrărilor de construcție în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană (UE) privind îmbunătățirea serviciilor de eficiență energetică (EE) a Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Bălți.

CÂND: Miercuri, 19 mai 2021, ora 14.00.

UNDE: mun. Bălți, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”; adresa: str. Sfântul Nicolae, nr. 98A.

DETALII: Proiectul „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic «Dimitrie Cantemir» din municipiul Bălți” este finanțat de Uniunea Europeană.

Măsura investițională este implementată de ADR Nord și proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL). Proiectul MSPL este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Valoarea totală a proiectului privind „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic «Dimitrie Cantemir» din municipiul Bălți” constituie 19,86 milioane de lei, dintre care 19,54 milioane de lei - acordați de UE și 132.680 de lei – contribuția locală.

www.adrnord.md
Ataşamente:
11360_INVITATIE.pdf