(foto) Un Audi RS 3 Sedan a devenit cel mai rapid automobil stradal din Moldova

Un Audi RS 3 Sedan a devenit cel mai puternic și mai rapid automobil stradal din Moldova. Cel puțin asta afirmă proprietarul care l-a făcut de două ori mai performant și i-a testat dinamica, una incredibilă.

Pentru o comparație și pentru a vedea la ce nivel au ajuns posibiltățile de tuning din prezent, este de notat că un Bugatti Veyron 16.4 Super Sport din 2010, cu un motor W16 quad-turbo de 8.0 litri, cu 1.200 CP și 1.500 Nm, poate face 0-100 km/h în 2.5 secunde.

Un Audi RS 3 Sedan ca și acesta este un automobil prezentat în toamna lui 2016 la Salonul Auto de la Paris. Din fabrică vine cu un motor turbo de 2.5 litri, cu cinci cilindri în linie, care produce 400 CP/480 Nm de cuplu.

Împreună cu o transmisie robotizată şi o tracţiune integrală sedanul accelerează până la 100 km/h în 4.1 secunde. Viteza maximă îi este limitată electronic la 250 de km/h sau opțional poate fi mutată la 280 de km/h.

Amintim că deținătorul oficial al recordului de timp pentru parcurgerea unui sfert de milă, printre mașinile de producție în serie, nemodificate, este acum Bugatti Chiron Sport – 9.4 secunde. Modelul Dodge Challenger SRT Demon, special construit pentru drag racing, poate face același lucru în 9.65 secunde dacă folosește combustibil de curse.

Vezi și: (video) Cel mai rapid Audi din Moldova este de vânzare

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/