(foto/video) Expediția Nordului cu Suzuki Jimny, Nissan Patrol și Jeep Cherokee prin cele mai frumoase locuri din Moldova – partea 2

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc, Asistent imagine: Dorin Burac

Într-o postare anterioară vă povesteam că la sfârșit de februarie am mers împreună cu mai mulți prieteni în nordul țării pentru o expediție de câteva zile cu mașinile de off-road pe care le avem în dotare.

Timp de trei zile am condus prin cele mai frumoase locuri din nordul Moldovei, descoperind cât de spectaculoase sunt meleagurile țării în preajma localităților Văratic, Fetești, Gordinești sau Trînca.

Acum a venit momentul să continuăm cu al doilea episod din expediția noastră, unul în care o să puteți vedea cum am reușit să trecem de porțiunile mai grele de teren, dar și cum am petrecut timpul împreună cu băieții din echipă.

Înainte de a începe ținem să mulțumim prietenilor de la LUKOIL Moldova, fără de care această expediție nu ar fi avut loc!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

În cazul în care nu ați reușit să vedeți și prima parte a expediției, vă invităm să urmăriți și primul episod din Expediția Nordului.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

Să trecem acum și la galeria de poze pe care o avem pregătită din expediție! Începem cu drumul spre nordul țării…

Câteva imagini de pe dronă și de pe camera foto din preajma localității Văratic.

Primele dificultăți pentru Jimny și Patrol.

Vă reamintim că toate cele trei Suzuki Jimny sunt echipate cu anvelope BF Goodrich KO2 All Terrain pe care le-am găsit la Centrul DAR, importator oficial BF Goodrich în Moldova.

Alinierea mașinilor în preajma localității Horodiște.

Până băieții mai schimbau o vorbă, noi filmam standup-urile pentru reportajul video.

Iată și întreaga echipă. De la stânga la dreapta – Vlad Nicolăescu, Anatolie Surujiu, Constantin Mihalachi, Andrei Pulbere, Igor Stahi. Iar după cameră Daniliuc Victor și Dorin Burac

Pentru Dorin asta a fost prima experiență în off road și simt eu că a prins deja gustul unei noi pasiuni…

Și am pornit prin defileu de la Horodiște…

O mică pauză înainte de a ne continua drumul…

Mici probleme pentru Patrol… Nu programasem să ajungem cu mașina blocată în râu. Dar din cauza zăpezii și a gheții Anatol nu a văzut cursul râului și a străbătut gheața. Aici ne-am reținut un pic pentru că a fost nevoie de ajutor ca să deblocăm Nissan-ul.

Am continuat drumul spre Trînca. Foarte frumoase peisaje am prins aici!

Într-un final am ajuns la foișorul unde avea să pregătim mâncarea.

Aici băieții care nu erau la volan au avut ocazia să guste din vinul oferit de Vinăria din Vale. Este vorba despre un Merlot din gama Onest. Acest vin nu conține sulfiți și trebuie să vă recunosc că m-a surprins. Are un gust fabulos și o aromă pronunțată. Vă recomand să-l încercați, dar bineînțeles fără ca să urcați la volan după. Eu l-am încercat în una din serile petrecute la Casa Văratic.

Și o ultimă poză este o captură din reportajul video. Aici suntem în defileul de lângă Gordinești, acolo unde ne-a prins noaptea.

Prieteni vă mulțumim mult, dacă ați reușit să urmăriți reportajul nostru și galeria foto. Sperăm că v-au plăcut materialele! Pe curând!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/