(video) Direzione Cor Tauri: Lamborghini își anunță foaia de parcurs pentru electrificare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lamborghini a folosit ziua de astăzi pentru a-și anunța planul de electrificare a gamei de modele. Acesta se numește Direzione Cor Tauri (direcția către Cor Tauri, cea mai luminoasă stea din constelația Taurus). Pe scurt spus, în următorii ani, toate produsele vor dispune de câte cel puțin un motor electric în unitatea de propulsie.

Declarații cheie:

  • Performanțe de top ale produsului este prioritatea absolută pe tot parcursul programului de electrificare. Pe tot parcursul procesului de electrificare a produsului, Lamborghini se va concentra continuu pe identificarea tehnologiilor și soluțiilor care garantează performanțe și dinamici de conducere de top în conformitate cu tradiția mărcii.
  • Foaia de parcurs include celebrarea motorului cu ardere internă și tranziția spre motorizări hibride a gamei de modele până în 2024.
  • Celebrarea motorului cu ardere internă (2021-2022) va avea loc prin prezentarea de modele care aduc un omagiu perioadei recente de succes a companiei. De exemplu, alte două mașini noi cu motoare V12 vor fi anunțate în 2021.
  • În 2023, Lamborghini va lansa prima sa mașină hibridă de serie, iar până la sfârșitul anului 2024 întreaga gamă va fi electrificată. Performanța și experiența autentică de conducere Lamborghini vor rămâne în centrul atenției inginerilor și tehnicienilor companiei în dezvoltarea de noi tehnologii, iar aplicarea materialelor ușoare din fibră de carbon va fi crucială pentru compensarea greutății datorită electrificării.
  • Obiectivul principal și intern definit: produse care emană cu 50% mai puține emisii de CO2 până la începutul anului 2025.
  • Pentru atingerea obiectivelor propuse se va face cea mai mare investiție din istoria Lamborghini: peste 1.5 miliarde de euro în patru ani!
  • Un model complet electric, absolut nou și făcut de la zero, este planificat pentru debut în a doua jumătate a deceniului curent.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/