fbpx

Gațcan, despre costumul pe care l-a purtat în ziua de 9 mai. „Este un simbol care se coase de fiecare”

„Este un simbol care se coase de fiecare”. Așa comentează Ștefan Gațcan reacția Ministerului Apărării, care anunța că nu i-a oferit costumul pe care l-a purtat în ziua de 9 mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De menționat este că Gațcan se declară colonel în rezervă și spune că are dreptul să poarte uniforma. El, însă, este contrazis de responsabilii de la Ministerul Apărării, care au declarat pentru ProTV că, dacă a fost militar și a trecut în rezervă, trebuia să predea uniforma.

„Nu are nimic cu Armata Națională, cu donații și cu asigurarea rezerviștilor și veteranilor cu costume ale Armatei Naționale. Asta este un simbol care se coase de fiecare”, a declarat Gațcan jurnaliștilor.

Precizăm că Ștefan Gațcan a fost surprins în costum cu epoleți de colonel la comemorarea victimelor celui de-al Doilea Război Mondial. Atunci el spunea jurnaliștilor că primul grad de ofiţer, locotenent al forţelor armate ale Uniunii Sovietice, l-a obținut după absolvirea Universității de Medicină, iar ulterior a trecut o pregătire specială de două luni pentru Afganistan, dar nu mers acolo, deoarece trupele au fost retrase.

Articole asemănătoare

Back to top button