image
Sursa foto: Getty Images

Alisson, gol crucial pentru Liverpool și direct în istorie! Primul portar din istoria "cormoranilor" care marchează

Alisson Becker (28 de ani), portarul lui Liverpool, a marcat golul decisiv al echipei sale în meciul cu West Bromwich Albion, contând pentru etapa 36 din Premier League, scor 2-1.

Goalkeeper-ul brazilian a venit în careul advers la ultima fază a meciului, în minutul 90+5, la un corner executat de Alexander-Arnold. Alisson a reluat superb cu capul, de la marginea careului mic, fără speranță pentru omologul dintre buturile lui WBA.

Alisson a devenit primul portar din istoria lui Liverpool care înscrie într-un meci oficial - o premieră în cei 129 de ani de existență ai clubului, potrivit Opta.

De asemenea, brazilianul este primul portar din Premier League care înscrie cu capul.

Liverpool a fost condusă de WBA, după reușita lui Robson-Kanu, din minutul 15, dar Salah a stabilit scorul pauzei, în minutul 33. Alisson a adus o victorie imensă pentru Liverpool în prelungiri.

Golul semnat de Alisson este crucial pentru Liverpool în lupta pentru un loc de Champions League. Grație victoriei cu West Bromwich, echipa lui Klopp a ajuns la 63 de puncte și e pe locul 5, la o lungime în spatele lui Chelsea, care ocupă ultimul loc de Liga Campionilor.

În ultimele două etape de campionat, Liverpool le va înfrunta pe Burnley, în deplasare, și Crystal Palace, acasă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: