image
Sursa foto: Getty Images

Răsturnare de situație la Real Madrid! Un antrenor de top, marele favorit pentru a-l înlocui pe Zidane

Real Madrid se află în căutarea unui nou antrenor, după ce Zinedine Zidane i-ar fi anunțat pe jucătorii săi că va părăsi echipa la finalul acestui sezon.

Deși mai avea contract până în 2022, Zidane consideră că a ajuns la finalul unui ciclu și este timpul să părăsească formația din capitala Spaniei. Anunțul tehnicianului francez a fost făcut după remiza cu Sevilla, scor 2-2 din campionat, de pe data de 9 mai, anunță Onda Cero.

Acum, oficialii clubului au două variante pregătite pentru înlocuirea lui Zidane: Raul Gonzalez, fostul mare jucător al lui Real, care acum pregătește echipa secundă a clubului, și Massimiliano Allegri, fostul tehnician de la Juventus și AC Milan, care nu a mai antrenat în ultimele două sezoane.

Deși varianta Raul părea cea mai plauzibilă, Allegri ar fi devenit "marele favorit" pentru banca lui Real Madrid, anunță As, care scrie că italianul a ezitat să ofere un răspuns altor două echipe importante din Europa, în așteptarea unui semnal de la formația blanco.

Semnalul ar fi venit deja, "persoane apropiate de Real Madrid contactându-l deja pentru a vedea dacă este disponibil", mai scrie sursa citată. Allegri este încântat de posibilitatea de a-l înlocui pe Zidane, în timp ce Raul, care a ratat promovarea în liga secundă cu echipa a doua, nu a primit nicio propunere din partea clubului.

"E casa mea și aici vreau să fiu. Nu e momentul să discutăm despre viitorul nimănui. Am învățat multe din acest an. Eu sunt doar un angajat al cubului. Am decis acum trei-patru ani să devin antrenor pentru a lucra acasă, la clubul meu, pentru a căpăta experiență. Sunt un om al clubului și sunt fericit acasă. Îmi doresc să continui", a spus Raul, astăzi, care este dorit și de Eintracht Frankfurt.

Massimiliano Allegri (53 de ani) a antrenat până acum doar în Italia, la Aglianese, Spal, Grosseto, Lecco, Sassuolo, Cagliari, AC Milan și Juventus.

La AC Milan a petrecut trei sezoane și jumătate și a cucerit titlul (2011) și Supercupa Italiei (2012), în timp ce la Juventus a avut un mandat de cinci ani (2014-2019), în care a reușit să câștige titlul în fiecare an, dar și patru Cupe și două Supercupe ale Italiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: