Ceban cere mobilizarea poliției în zonele verzi: „Am strâns după cei care le place excesiv „bericica” și frigăruiul. De băut au băut, cu capul în salată au dormit”

Primarul capitalei solicită oamenilor legii să se mobilizeze în parcurile și zonele verzi din capitală pentru a pedepsi persoanele care lasă gunoi. Edilul a menționat că a mers ieri în mai multe zone din capitală, unde a strâns gunoi după cei care „le place excesiv berea și frigăruiul” și care nu strâng după ei. 

Foto: UNIMEDIA

„Am fost cu picii în mai multe zone verzi din capitală, în una din ele chiar am strâns după cei care le place excesiv „bericica”, „cincizeacul”, frigăruiul. Sunt oameni foarte responsabili, vin cu sacul din urma lor, dar sunt din ăștia care au mâncat, au băut și au împrăștiat tot ce au putut. De băut au băut, cu capul în salată au dormit, de bătut au bătut, treaba lor, evident că ar fi foarte bine să fie cât se poate de securizat în acest sens. Vă rog poliția să se mobilizeze suplimentar pentru toți doritorii de a lăsa gunoaie prin parcurile capitalei. Ne place să fie frumos, ne place să fie curat, bine, în același timp sunt care nu respectă aceste lucruri. Hai să le dăm peste mâini și revenim la aspectele legate de contravenții cu privire la murdăriile care sunt lăsate de unii”, a spus Ceban, în cadrul ședinței Primăriei de astăzi.

În acest weekend, a fost inaugurat parcul Alunelul de la Sculeanca și scuarul Guguță din sectorul Rîșcani.


Pub