(video) Ion Chicu, despre relația cu Igor Dodon, după ce căile lor s-au despărțit: Niciodată nu am fost prieteni foarte apropiați sau dușmani

Liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu spune că a refuzat să facă parte din echipa socialiștilor, fiind nemulțumit de unele legi adoptate de către PSRM și Pentru Moldova, în luna decembrie 2020, prin care „rolul Guvernului a fost ignorat”. „Acele legi depășesc limita compromisurilor la care pot merge”, a declarat fostul prim-ministru la emisiunea UNInterviu de la UNIMEDIA.

Foto:

Vorbind despre relațiile cu Igor Dodon, care l-a desemnat în funcția de prim-ministru, Ion Chicu a spus că după ce drumurile lor s-au separat, relațiile dintre ei nu s-au schimbat.

„Am rămas în relațiile pe care le-am avut. Noi nu am fost prieteni apropiați sau dușmani, am avut relații foarte bune. Noi ne cunoaștem de mult timp, pentru că am început să lucrăm împreună încă din 2005, la ministerul Economiei. Ultima dată m-am întâlnit cu ex-președintele în luna februarie”, a declarat Ion Chicu.

Totodată, Chicu exclude vreo formă de colaborare politică pe viitor cu PSRM. „De ziua lui Igor Dodon de naștere, din februarie, când va fi, a mea și a lui, cred că îi voi scrie un mesaj de felicitare”, a menționat Chicu.

Urmăriți aici întreaga emisiune cu Ion Chicu. 


Pub