Din interimar în șef cu acte în regulă: Vitalie Zaharia va conduce Î.S. Poșta Moldovei

Directorul interimar al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Vitalie Zaharia, a câștigat concursul pentru ocuparea funcției vacante de administrator al întreprinderii. Anunțul a fost făcut astăzi de Agenția Proprietății Publice, menționând că proba finală a avut loc pe 12 mai.

Foto: UNIMEDIA

„Urmare desfășurării concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, la data de 12 mai 2021, Consiliul de administrație al Întreprinderii de Stat  „Poșta Moldovei”  a  desemnat în calitate de învingător al concursului, candidatul nr. 4 – dl Vitalie Zaharia. Consiliul de administrație al Î.S. ”Poșta Moldovei” aduce mulțumiri fiecărui participant la concurs”, se arată în nota emisă de APP.

La ultima probă au fost admiși 4 candidați. Este vorba despre Manea Ludmila, Stațiuc Anatolie, Cebotari Serghei, Zaharia Vitalie.

Vitalie Zaharia asigură interimatul din 9 decembrie 2019. Anterior a fost director regional Go-Ahead Consulting LTD, iar în 2016 a ocupat funcția de director a Organizației de atragere a investiților și promovare a exporturilor din Moldova (MIEPO).


Pub