(foto) Accidente în raioanele Cahul și Soroca. Trei oameni și-au pierdut viața, printre care o fetiță de doar un an

Din nefericire, săptămâna trecută s-a încheiat cu alte câteva tragedii pe traseele din țară. În raionul Cahul, un bărbat de 69 de ani, originar din satul Moscovei, a murit pe loc după ce mașina pe care o conducea a derapat de pe traseu și s-a lovit violent de un copac. Incidentul s-a produs în apropiere de localitatea Cotihana.

Potrivit poliției, în mașina de model Toyota Corolla se aflau alte patru persoane, membre ale familiei șoferului, care s-au ales cu răni multiple și au fost transportate la spital. Printre acestea, și un copil de doar un an, care a ajuns la reanimare. Cu regret, ulterior s-a comunicat că în urma traumelor primite fetița a decedat la spital.

Iar mai recent, în această noapte, în jurul orei 00:05, pe drumul de acces spre satul Șeptelici din raionul Soroca, a avut loc un accident rutier în urma căruia un tânăr de 22 de ani, locuitor al satului Holoșnița din același raion, a decedat.

La fața locului, polițiștii au stabilit că, conducătorul automobilului Opel, având viteză excesivă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În urma traumelor primite acesta a decedat pe loc.

Pe cazul dat, a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Vezi și: (foto) Seară tragică la Soroca! Un tânăr de 22 de ani a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de un motocultor

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/