GBS: Liderul noii generații – Opel Corsa

Articol de: “GBS” SRL

La mijlocul anului trecut, Opel a prezentat un hatchback compact de oraș, din clasa B europeană, a șasea generație Corsa. Mașina a devenit disponibilă acum și pentru clienții din Republica Moldova.

În showroom-ul GBS, noul Corsa cu tracțiune față este prezentat în echiparea Elegance cu un motor pe benzină cu 130 CP și o transmisie automată cu opt trepte.

Această mașină vă va cuceri cu funcționalități avansate, și anume: control al climatizării, cameră cu vedere din spate, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, afișaj tactil de 7 inci cu suport Android Auto și Apple CarPlay, panou de bord LCD, faruri EcoLED cu schimbare automată a fazei lungi, senzori de lumină și ploaie.

Caroseria noului Opel Corsa este compactă, ceea ce înseamnă că manevrele și parcările vor fi ușoare de realizat prin oraș. Mașina arată laconic și circulă în același mod – tineresc – ceea ce înseamnă că are un caracter vioi și îndrăzneț.

În interior veți fi întâmpinați de scaune confortabile cu țesături excelente și elemente din piele ecologică, tapițerie moale pe planșa de bord, un decor ușor lucios și un volan plăcut cu trei spițe, multifuncțional, aplatizat pe partea sa inferioară.

Corsa s-a schimbat în bine datorită designului său modern, îndrăznelii și caracterului sportiv, fiind cu siguranță un model demn de atenția dumneavoastră. Puteți cumpăra sau testa modelul în nivelurile de echipare disponibile în showroom-ul GBS.

Noua generație Corsa este îndrăzneț clasată printre lideri pentru conducerea excelentă și tehnologia avansată oferită. Doar câteva modele pot concura în condiții egale.

Prin achiziționarea autoturismelor Opel de la dealerul oficial – compania “GBS” SRL – aveți ocazia să utilizați serviciul de trade-in, precum și să cumpărați o mașină în leasing, în condiții favorabile, garanția fiind de trei ani sau 100.000 de km parcurși. Managerii salonului GBS vor fi încântați să vă ofere informații mai detaliate și să vă răspundă la orice întrebări.

Vă așteptăm în salonul GBS de la adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Pentru înscrieri la test drive apelaţi numărul de contact 022-022-500
Opel Moldova

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/