(video) Cum e posibil să șofezi astfel? Priviți ce manevre a făcut un taximetrist pe șoseaua Balcani

Un cititor AutoBlog.MD a decis să ne expedieze la adresa redacției următoarele imagini, fiind indignat de pericolele care pot apărea pe neprins de veste în trafic din cauza unor colegi total iresponsabili. Este un motiv pe cât se poate de clar că deplasările sunt necesare de efectuat cu ochii în patru, asta pentru că în situații de accident se pot pomeni chiar și cei care se străduiesc mereu să respecte regulile de circulație.

Incidentul a avut loc ieri în intersecția străzii Liviu Deleanu cu șoseaua Balcani. Puteți vedea din imagini la ce șiretlic a apelat un taximetrist grăbit, numai pentru a nu se opri în rând cu ceilalți la culoarea roșie a semaforului. Acesta a urmat calea unui microbuz care a virat la dreapta, însă și-a schimbat brusc direcția de mers și a fost la un pas chiar să dea într-un Opel.

Un potențial accident în lanț a fost evitat chiar la limită, deși toată această situație putea să nu se întâmple dacă taximetristul respecta prevederile RCR și avea respect față de ceilalți participanți la trafic.

https://www.youtube.com/watch?v=_CTK_xKUUtA

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/