Candidații Blocului PSRM - PCRM la parlamentarele anticipate // Voronin, Dodon și Greceanîi, în capul listei

Irina Odobescu
17/05/2021
Colaj: CIJM

Blocul Socialiștilor și Comuniștilor a făcut publică lista cu primele zece candidaturi la funcția de deputat pentru alegerile anticipate din 11 iulie  2021. Vladimir Voronin, Igor Dodon și Zinaida Greceanîi se regăsesc pe primele poziții. 

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor pentru participare la alegerile parlamentare anticipate, constituit de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, precum și simbolul electoral al acestuia. În primii zece candidați ai BECS se numără trei comuniști și șapte socialiști.

Socialiștii și comuniștii au negociat crearea unui bloc electoral de la începutul lunii mai la inițiativa Partidului Socialiștilor. Începând cu 14 mai, CEC va recepționa documentele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Irina Odobescu
17/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii