fbpx

Capăt de drum pentru Ronaldo la Juventus? Imaginile surprinse în miez de noapte care ar trăda plecarea portughezului

Se pare că plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus se apropie cu paşi repezi. Starul de 36 de ani mai are contract un an cu bianconerii, însă se va despărţi de actuala echipă la finalul sezonului. Finala Cupei cu Atalanta şi meciul de campionat cu Bologna sunt ultimele două partide ale lui CR7 în tricoul „Bătrânei Doamne”, scrie digisport.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cristiano Ronaldo, înapoi la Sporting Lisabona?

Mama lui Cristiano, Dolores Aveiro, a spus, în urmă cu doar câteva zile, că va face tot posibilul pentru a-l convinge pe fiul său să revină la Sporting Lisabona. Şi se pare că a reuşit.

O firmă de transport din Lisabona a fost surprinsă în momentul în care încărca cele 7 maşini de lux ale lui Cristiano Ronaldo într-un TIR. Presa din Italia scrie că aceasta este dovada plecării superstarului de la Juventus, despre care s-a scris la foc automat în ultima lună.

În clipul publicat de cei de la Per Sempre Calcio, se observă cum mai multe persoane încarcă cei 7 bolizi ai lui Cristiano Ronaldo într-un campion care aparţie de Rodo Cargo, o cunoscută companie de transport cu sediul în Lisabona.

Faptul că vedeta lui Juventus îşi mută toate maşinile la Lisabona a fost interpretat de presa italiană ca un semn clar al transferului la Sporting.

Maşinile lui C. Ronaldo, încărcate într-un TIR cu destinaţia Lisabona

Articole asemănătoare

Back to top button