fbpx

„Majoritatea forțelor politice au ignorat un dialog”. Încă un partid va participa la alegerile anticipate

Partidul Verde Ecologist anunță decizia de participare în alegerile anticipate parlamentare din 11 iulie 2021. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Național din 16 mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Forța politică anunță că înainte de a decide participarea la scrutinul din iulie a încercat să poarte dialog și cu alte partide pentru participare comună.

„Biroul Permanent al PVE a inițiat repetat o serie de consultării cu partidele parlamentare și extraparlamentare de orientare democratică și pro-europeană cu scopul identificării opțiunilor de unificare a eforturilor electorale pentru a câștiga asupra forțelor corupte, antidemocratice și anti-ecologice. Cu regret, majoritatea forțelor politice au ignorat posibilitatea de dialog”, notează într-un comunicat PVE.

În aceste condiții, Partidul Verde Ecologist îndeamnă toți membrii și simpatizanții să se mobilizeze și să lupte alături de membrii partidului.

Din 14 mai, candidații pentru funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova sunt așteptați la sediul Comisiei Electorale Centrale pentru depunerea documentelor în vederea înscrierii în cursa electorală. Termenul limită este stabilit pentru 11 iunie.

Până acum la CEC s-au prezentat Blocul electoral PSRM-PCRM, PACE, Blocul electoral Renato Usatîi, Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic, Partidul Politic Șor, PAS și ex-deputatul român Cristian Rizea.

Articole asemănătoare

Back to top button