image
Sursa foto: captură Alo, Iași/ Facebook

VIDEO: Accident grav în Iași, între un microbuz care venea de la Chișinău și un TIR; Cei 16 călători au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în judeţul Iaşi, pe raza localităţii Vânători. Un TIR a lovit un microbuz care venea de la Chișinău, în care se aflau 16 persoane. 14 victime au fost scoase imediat din mașina lovită, iar pentru alte 2 a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare, transmite Digi24. A fost activat planul roșu de intervenție.

13 persoane, între care și un copil, au fost transportate la spital, conștiente, pentru investigații suplimentare. Câteva persoane au refuzat să meargă la spital, a spus purtătorul de cuvând al ISU Iași, Georgică Onofreiasa.

La fata locului au intervenit mai multe ambulanțe și două mașini de descarcerare.

Potrivit Ziarului de Iași o ambulanță SMURD a preluat un pacient în stare foarte gravă. O pacienta de 59 de ani, s-a ales cu fractură de bazin și a fost transportată la Spitalul „Sf. Spiridon" și alta, tot de 59 de ani, cu traumatism cranian a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Din primele cercetări, s-a constatat că șoferul TIR-ului nu a acordat prioritate, iar microbuzul a lovit partea din dreaptă a camionului şi s-a răsturnat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: