image
Sursa foto: jurnal.md

FOTO: Accident tragic la Soroca: Un tânăr de 22 de ani a decedat, iar trei persoane au ajuns la spital

Un accident grav s-a produs în noaptea de 15 spre 16 mai, la ora 23:45, în localitatea Căinarii Vechi, din raionul Soroca.

Potrivit poliției, tânărul de 22 de ani se deplasa cu o motocicletă marca Suzuki, spre localitatea Izvoare, din același raion. Pe motocicletă se mai afla un minor în vârstă de 15 ani. Ambii tineri sunt originari din satul Căinarii Vechi.

Șoferul motocicletei conducea cu viteză mare și din cauza vizibilității reduse nu a observat la timp un motocultor care se deplasa în aceeași direcție, a pierdut controlul asupra unității de transport și s-a ciocnit de acesta.

Poliția precizează că motocultorul era dotat cu semne reflectorizante. Era condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, care la rândul său avea în calitate de pasageră o femeie în vârstă de 26 de ani.

În urma impactului, conducătorul motocicletei a decedat pe loc. Minorul în vârstă de 15 ani, dar și persoanele din motocultor au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

facebookfacebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: