Horoscop 16 mai. Este o zi a marilor schimbări. Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi

Horoscop 16 mai. Este o zi care vine cu mari schimbări, fie că vorbim de viaţa personală, profesională sau doar de look. Unii nativi trebuie să ia decizii şi în viaţa de cuplu. Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie, scrie SHOK.md, cu referire la observatornews.ro.

Foto: Simbol

Berbec

La BERBECI totul va fi despre călătorii, drumuri, fie ele scurte sau pe distanţe lungi. Cert este că aventura şi inspiraţia nu vor lipsi chiar dacă lucraţi.

Taur

Pentru TAURI este o zi excelentă să îşi schimbe look-ul. Acordaţi atenţie modului în care arătaţi şi faceţi un upgrade, atât estetic cât şi intelectual.

Gemeni

GEMENII primesc o ofertă interesantă de care trebuie să ţină cont. Poate fi vorba despre un proiect nou din care să câştige bani sau de o poveste de dragoste.

Rac

RACII sunt plin de iubire, pasiune, romantism. Practic, sunteţi printre preferaţii astrelor pe plan amoros, aşa că profitaţi dacă sunteţi singuri.

Leu

Nativii LEU, în schimb, trebuie să aibă grijă azi la capitolul dragoste. Tindeţi să fiţi grăbiţi şi să spuneţi lucruri care vor răni sentimentele persoanei iubite, aşa că măsuraţi-vă cuvintele.

Fecioară

Pentru FECIOARE este un moment de renaştere, de regăsire. Aveţi suficientă energie să schimbaţi regulile jocului, aşa că ţineţi cont de ce vă şopteşte inima.

Balanţă

Excesele le dau bătăi de cap BALANŢELOR. Indiferent dacă este vorba de mâncare, de cumpărături sau orice altceva, temperaţi-vă.

Scorpion

SCORPIONII se vor învârti astăzi în jurul cuvântului *gelozie*. Mare atenţie cum gestionaţi situaţia, indiferent dacă voi sunteţi cei posesivi sau partenerii.

Săgetător

La capitolul comunicare SĂGETĂTORII stau excelent. Sunteţi plini de energie, aşa că puteţi rezolva chestiunile delicate pe care le-aţi amânat în ultimul timp.

Capricorn

Deşi este duminică, CAPRICORNII sunt foarte productivi. La serviciu sau acasă, îi coordonaţi foarte bine pe ceilalţi, aşa că asumaţi-vă rolul de lider.

Vărsător

Peşti

Iar PEŞTII vor avea parte de multe întâlniri. În special cu prieteni şi cel mai probabil, în mediul online. Poate fi vorba şi despre o idilă.



Pub