14:32:43 19.04.2024
Stiri

Diversiunea unirii unioniștilor sau copiii colorați ai soldaților NATO și ai jandarmilor români

Actualitate 16.05.2021 10:33 Vizualizări2271 Autor: Ziarul National
Diversiunea unirii unioniștilor sau copiii colorați ai soldaților NATO și ai jandarmilor români


Trustia, elegii politikoase

„Ce strategie abilă au construit politrucii roșii, instrumentalizând cu bună știință, vehiculând atât de pe stânga, cât și de pe dreapta ideea că unioniștii trebuie să se unească între ei. Că dacă nu se pot uni între ei, nu pot face Unirea. Aberant! Fals! Diversiune! Fiindcă, oricât s-ar uni, tot va ieși un unionist care va declara că este mai unionist decât ceilalți! Mai ales când există forțe, din interior și din exterior care au interesul perfid să arate cu degetul la dezbinarea unioniștilor.

Prin urmare, nu trebuie să le facem jocul, să le dăm apă la moară, nu trebuie să încercăm să ne unim. Nu trebuie nici măcar să pomenim despre unirea unioniștilor.

Unioniștii se pot uni cu stataliștii, cu naționaliștii civici, cu socialiștii-putiniști, cu pasiștii, dadaiștii, cu oricine altul, dar în nicun caz unioniștii nu trebuie să se unească cu unioniștii, fiindcă se vor face de râs!

Și-apoi de ce să le dăm mură-n gură alegătorilor, trebuie să-i învățăm să gândească, să aleagă grâul de neghină. Nu vor reuși data aceasta, vor încerca data viitoare. Noi le vom fi mereu la dispoziție".

Am reprodus mai sus postarea de pe FB a liderului unionist Augustin Câțu. Acum stau și mă gândesc la pericolul NATO. Voronin spune că, după ce a eșuat cu 30 de mii de sirieni, Maia Sandu planifică să anuleze statutul de neutralitate, iar unioniștii vor deschide cracii statalității pentru soldații NATO, care vor produce copii de culori netradiționale, antipravoslavnice, antistatale, antipatriotice. „Asta vă doriți? Iar după ei (soldații NATO – n.n.) să vină jandarmii români?” - îi întreabă pe alegători liderul blocului comunisto-socialist (sau bolșeviko-menșevic). E o întrebare retorică, firește. Ceea ce intrigă e ce vor face jandarmii români după soldații NATO? Tot copii colorați? Ținând cont de faptul că majoritatea femeilor sunt plecate la muncă peste hotare, pe bărbați ortodocși, promotori ai valorilor tradiționale, nu ar trebui să-i pască acest pericol…. La ce face aluzie Voronin? Oricum, pericolul demografic dinspre NATO și jandarmul român trebuie oprit!

Al vostru oumuamuan, Ion Buraga

Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md