(foto) Hospices of Hope Moldova te provoacă să participi la cursa de ciclism de 400 km în beneficiul bolnavilor incurabili

main

Hospices of Hope Moldova a dat start pregătirilor celui mai așteptat eveniment sportiv „HospiceBikeTour”, care se află la cea de-a șasea ediție. Sportivii au pornit în primul antrenament de pregătire pentru cursa din 2-5 septembrie 2021.

Destinația – satul Peresecina, unde se vor întâlni cu o familie de beneficiari. Astfel, participanții vor face 30 km într-o direcție și 30 km înapoi, contribuind astfel la o cauză nobilă.

Hospices of Hope Moldova invită toţi bicicliştii care pot face faţă unui traseu de peste 400 km în patru zile (2-5 septembrie) şi care vor face tot posibilul pentru a colecta donaţii în valoare de 500 de euro pentru a dezvolta serviciile de îngrijire paliativă în regiunile Republicii Moldova.

„HospiceBikeTour” este un eveniment anual, dedicat iubitorilor de ciclism care doresc să îmbine sportul cu o cauză care merită. Scopul principal al evenimentului este de a colecta fonduri pentru a susține dezvoltarea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă din cadrul echipelor mobile care fac parte din Rețeaua Hospices of Hope Moldova în regiunile Orhei, Soroca, Taraclia și Ocnița.

Te poți înregistra la eveniment AICI.

Poţi susţine echipa de biciclişti dar şi cauza Hospices of Hope Moldova, printr-o donaţie aici.

Toate detaliile despre eveniment – pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente