/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Teatrul „ Night Guguță” și-a redeschis ușile pentru spectatori cu un spectacol în premieră - Ulciorul Sfărâmat

missing
16 mai 2021, ora 14:32

Teatrul „Night Guguță” și-a redeschis ușile pentru spectatori , sâmbătă 15 mai, cu o premieră. Actorii au jucat spectacolul „Ulciorul Sfărâmat”, după  H. von Kleist. Piesa a fost regizată de Iulian Bubuioc.

Ulciorul sfărâmat este o satiră în adresa sistemului judiciar. Din distribuție fac parte actorii Cătălin Lungu, Eugen Nicov și Lilia Chiperi.

În condițiile pandemiei de COVID – 19, purtarea măștii de protecțieste obligatorie pe toată durata spectacolului. Spectactorilor li se măsoară febra și li se pune la dispoziție dezinfectant pe bază de alcool. În sală, spectatorii sunt așezați la o distanță de un loc liber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram