Fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care locuiau Monica și Rachel. Cât costă o noapte de cazare

Surpriză pentru fanii serialului „Friends”. Începând de vineri, 21 mai, pot închiria faimosul apartament în care locuiau Monica și Rachel, de pe booking, scrie CNN, citat de digi24.ro.

Foto: Profimedia Images

Pentru 20 de dolari pe noapte, fanii serialului american pot sta în apartamentul în care au filmat în 1994 celebrele personaje Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross şi Joey.

Echipa „The Friends Experience” a creat la New York o expoziție pe două etaje, cu 18 camere pline cu recuzită din apartament și recreează scene clasice din serialul de succes al anilor `90.

Din nefericire, potrivit sursei citate, închirierea este disponibilă doar pentru nouă nopți, 23 și 24 mai.

Cu toate acestea, în cadrul campaniei intitulate „The Ultimate Sleepover”, oaspeții vor fi tratați cu un tur special, precum și cu o cină și băuturi. Totodată, fanii vor mai avea parte și de alte surprize, iar dimineața își vor bea cafeaua la cafeneaua Central Perk, anunță Booking.com.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.


Pub